Pierś z kaczki w sosie jagodowym

Pierś z kaczki w sosie jagodowym
Pierś z kaczki w sosie jagodowym to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 52 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, wina, wywaru z kaczki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pierś z kaczki w sosie jagodowym, Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i Jagoda bezowa, oraz Pierś Z Kaczki W Sosie Malinowym.

Instrukcje

1
Pierś kaczki doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
2
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu. Brąz piersi kaczki, po stronie skóry, a następnie odwrócić, zmniejszyć ogień i gotować drugą stronę, O 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wyjąć piersi kaczki na talerz, rezerwując soki na patelni. Praca w partiach, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Aby zrobić sos, dodać ocet balsamiczny i czerwone wino na patelnię i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać bulion i ponownie zmniejszyć o połowę, następnie dodać brązowy cukier, rozmaryn i jagody i gotować przez 3 minuty. Przecedzić do miski i ubić masło, aby zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na każdym talerzu ułożyć pierś kaczki i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn