Pierś z kaczki w sosie jagodowym

Pierś z kaczki w sosie jagodowym
Pierś z kaczki w sosie jagodowym to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 52 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, wina, wywaru z kaczki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pierś z kaczki w sosie jagodowym, Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i Jagoda bezowa, oraz Pierś Z Kaczki W Sosie Malinowym.

Instrukcje

1
Pierś kaczki doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
2
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu. Brąz piersi kaczki, po stronie skóry, a następnie odwrócić, zmniejszyć ogień i gotować drugą stronę, O 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjąć piersi kaczki na talerz, rezerwując soki na patelni. Praca w partiach, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Aby zrobić sos, dodać ocet balsamiczny i czerwone wino na patelnię i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać bulion i ponownie zmniejszyć o połowę, następnie dodać brązowy cukier, rozmaryn i jagody i gotować przez 3 minuty. Przecedzić do miski i ubić masło, aby zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Na każdym talerzu ułożyć pierś kaczki i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn