Pierś Z Indyka Z Grilla Z Cytrusami
Pierś z indyka z grilla z cytrusami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 1323 kalorii. Na 11,09 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pierś Z Indyka Z Grilla Z Cytrusami, Pierś Z Indyka Z Grilla Cytrusowego (Lekka), oraz Cytrusowa Pieczona Pierś Z Indyka.
Instrukcje
Odstawić pierś indyka w temperaturze pokojowej na 30 minut; spłukać zimną wodą i osuszyć indyka.
Natkę pietruszki wymieszać, 4 składniki i 1 łyżeczkę. sól. Rozluźnij i podnieś skórę z indyka bez całkowitego odłączania skóry i natrzyj mieszaninę pietruszki pod skórę. Wymień skórę.
Posypać jamę 1/2 łyżeczki. sól; wcierać do jamy.
Posypać pozostałe 1/2 łyżeczki. sól na skórze; wcierać w skórę.
Światło 1 strona grilla, ogrzewanie do 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła; pozostaw drugą stronę nieoświetloną.
Umieść indyka nad oświetloną stroną i grilluj, bez pokrywy grilla, 4 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Przełożyć indyka na drugą stronę i grillować, przykryte pokrywą grilla, 2 do 2 i pół godziny lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 16
Wyjąć z ognia i odstawić na 30 minut przed krojeniem.