Pierwsza Salsa w sezonie: rzodkiewka i zielony pomidor

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pierwszego Salsana sezonu: rzodkiewki i zielonego pomidora. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 14 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz kolendrę, nierafinowaną oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), Salsa Z Zielonych Pomidorów, oraz Salsa Zielono-Pomidorowa.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki w misce. Rzucać, aby połączyć. Doprawić nierafinowaną solą morską i zmielonym czarnym pieprzem i przechowywać w lodówce do 12 godzin, aby umożliwić smakom ślub przed podaniem.