Piersi z kurczaka nadziewane serem śmietankowym i brokułami
Pierś z kurczaka nadziewane serem śmietankowym i brokułami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 382 kalorie, 23G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, masło, połówki piersi kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Piersi Z Kurczaka Faszerowane Serem Śmietankowym, Serek - & - Pesto-Nadziewane Piersi Z Kurczaka, oraz Pesto i serek nadziewane piersi z kurczaka.
Instrukcje
Aby brokuły / ser nadzienie: w średnim rondlu na małym ogniu, podgrzać sok z cytryny, masło lub margaryna, czosnek, bazylia i pieprz, aż masło lub margaryna stopi.
Dodać 1 szklanka orzechów pekan, brokuły i cebula i gotować, aż brokuły będzie miękka; następnie dodać śmietanę i serek i wymieszać wszystko razem, aż będzie gładka.
Ostudzić, przykryć i schłodzić w lodówce przez 30 minut.
Na środku każdej piersi kurczaka ułożyć od 1 do 2 łyżek nadzienia z brokułów/twarogu, zwinąć, podwijać boki i przymocować wykałaczkami.
Umieścić ubić jajko w płytkim naczyniu lub misce, i wymieszać bułkę tartą i 1/2 szklanki pekan razem w innym płytkim naczyniu lub misce. Roladki z kurczaka zanurzyć w jajku, a następnie w mieszaninie orzechów pekan.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i saute powlekane rolki z kurczaka w patelni, aż dobrze rumiane z obu stron, o 2 do 4 protokół z każdej strony.
Umieść rumiane rolki w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut, lub aż kurczak zostanie ugotowany i mięso z kurczaka będzie białe.
Podawać z niewielką porcją pozostałej mieszanki brokułów / twarogu na wierzchu każdej piersi kurczaka.