Piersi z kurczaka nadziewane karczochami, cytryną i kozim serem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać piersi kurczaka nadziewane karczochów, cytryna, i kozi ser spróbować. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 333 kalorie, 42g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, włoską bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Piersi z kurczaka faszerowane karczochami cytryna i kozi ser, Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, oraz Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników; dobrze wymieszać.
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta. Top każdej połowie piersi z 2 łyżki mieszanki sera; roll up Jelly-roll mody. Włóż boki; zabezpiecz każdą rolkę drewnianymi kostkami.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać kurczaka na patelni, i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Zawiń uchwyt patelni folią i piecz w temperaturze 375 przez 15 minut lub do czasu zakończenia kurczaka.