Piersi z kurczaka faszerowane krabami

Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj Piersi z Kurczaka Faszerowane Krabem. Jedna porcja tego dania zawiera około 51 g białka , 26 g tłuszczu i łącznie 786 kalorii . Za 3,13 USD za porcję ten przepis pokrywa 32% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. Udaj się do sklepu i kup trzonki i kawałki grzybów, mięso kraba, ryż i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w sedno. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 65% , co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Piersi z kurczaka faszerowane serkiem śmietankowym , Krewetki faszerowane ciastem krabowym i Kieszonki pity faszerowane sałatką krabową .
Instrukcje
W rondlu rozpuść 3 łyżki masła. Dodaj mąkę, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo dodawaj bulion i mleko. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Na patelni zeszklij cebulę na pozostałym maśle.
Dodaj kraba, grzyby, pokruszone krakersy, pietruszkę, sól, pieprz i 2 łyżki białego sosu; podgrzej.
Rozpłaszcz kurczaka na grubość 1/4 cala. Nałóż łyżką około 1/2 szklanki mieszanki krabowej na każdą pierś kurczaka.
Zwiń i zabezpiecz wykałaczką.
Umieść w natłuszczonej 9-calowej kwadratowej formie do pieczenia. Nałóż resztę białego sosu. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30 minut lub do momentu, aż sok z kurczaka będzie klarowny.
Piec bez przykrycia przez kolejne 5 minut lub do momentu roztopienia się sera.
Jeśli wolisz, podawaj z ryżem.