Pierogi ziemniaczane z podsmażoną kapustą i jabłkami
Pierogi ziemniaczane z podsmażoną kapustą i jabłkami to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ocet jabłkowy, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierogi z pasternaku z marynowaną czerwoną kapustą i smażonymi jabłkami, Kapusta smażona z jabłkami, oraz Kapusta Czerwona Smażona Z Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierogi ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 6 protokół.
Dodać jabłko i gotować 1 minutę.
Dodać kapustę, ocet, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, mieszając, aż kapusta lekko zwiędnie, ale nadal chrupiące, o 3 protokół. Podziel kapustę i jabłko między poszczególne talerze.
Podawać z pierogami i kwaśną śmietaną. Ciekawostka kulinarna: polskie pierogi nazywane pierogami są z nadzieniem słodkim i słonym. Chociaż pierogi można gotować, panfrying jest najlepszym sposobem na uwolnienie i zintensyfikowanie ich smaków.