Pierogi ziemniaczane z podsmażoną kapustą i jabłkami

Pierogi ziemniaczane z podsmażoną kapustą i jabłkami
Pierogi ziemniaczane z podsmażoną kapustą i jabłkami to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ocet jabłkowy, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierogi z pasternaku z marynowaną czerwoną kapustą i smażonymi jabłkami, Kapusta smażona z jabłkami, oraz Kapusta Czerwona Smażona Z Jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierogi ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
2
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać jabłko i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
5
Dodać kapustę, ocet, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, mieszając, aż kapusta lekko zwiędnie, ale nadal chrupiące, o 3 protokół. Podziel kapustę i jabłko między poszczególne talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Podawać z pierogami i kwaśną śmietaną. Ciekawostka kulinarna: polskie pierogi nazywane pierogami są z nadzieniem słodkim i słonym. Chociaż pierogi można gotować, panfrying jest najlepszym sposobem na uwolnienie i zintensyfikowanie ich smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn