Pierogi z wieprzowiną i kapustą

Pierogi z wieprzowiną i kapustą
Pierogi z kapustą i wieprzowiną mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 25 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, sos sojowy, Skórki wonton i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pierogi Z Wieprzowiną I Kapustą Na Parze, Pierogi z wieprzowiną i kapustą w domowych opakowaniach, oraz Duszone Kluski Z Kapustą.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem skórek wonton, dodatkowe zielonej cebuli i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Pokrój Skórki wonton za pomocą 3-calowego okrągłego noża.
3
Umieścić 1 wonton skóry na powierzchni roboczej. (Przykryj pozostałe Skórki wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby zapobiec wysuszeniu.) Lekko umyć brzegi skóry wontonem wodą. Łyżka 1 łyżeczka nadzienia tuż poniżej środka skóry. Fold wonton skin over filling to form a half moon; naciśnij krawędzie, aby dobrze uszczelnić. (Przykryj wypełnione wontony wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby zapobiec wysuszeniu.) Powtórz z pozostałymi skórkami wonton i wypełnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
W holenderskim piekarniku podgrzać 3 ćwiartki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodać połowę pierogów. Gotować od 3 do 5 minut, aż krawędzie skórek wonton będą czyste. Za pomocą łyżki szczelinowej usunąć z wody pierogi; osuszyć na papierowych ręcznikach. Powtórzyć z pozostałymi kluskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Dekoruj zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
7
Podawać na ciepło z sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn