Pierogi z przegrzebkami w azjatyckim bulionie

Pierogi z przegrzebkami w azjatyckim bulionie
Pierogi z przegrzebkami w azjatyckim bulionie to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rosół z kurczaka, gałązki kolendry, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Pierogi Z Przegrzebkami W Azjatyckim Bulionie, Maultaschensuppe (pierogi w bulionie), oraz Rosół Miso z pierożkami z krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić pierogi: w maszynce zmiksować białko z sosem sojowym, cebulką, imbirem, olejem roślinnym, olejem sezamowym, skrobią kukurydzianą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj wszystkie, ale 3 przegrzebki i proces do grubej pasty. Zeskrobać pastę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokroić Pozostałe przegrzebki w 1/2-calową kostkę i złożyć je do pasty. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
Zrobić bulion: w dużym rondlu połączyć bulion ze skórką cytrynową, czosnkiem, sosem sojowym, imbirem i szczyptą soli i pieprzu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Zdjąć z ognia i wyrzucić skórkę z cytryny i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodać groszek śnieżny i kapustę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
7
Kropla skąpe łyżki pasty przegrzebka do bulionu, następnie przykryć i dusić na małym ogniu, aż pierogi są po prostu gotowane przez, O 2 protokół. Chochle do miski, top z dekoracjami i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
8
Uwagi: jedna porcja-kalorie 218 kcal, Tłuszcz całkowity 2 gm, tłuszcz nasycony 6 gm, białko 27 gm, węglowodany 12 gm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn