Pierogi z kurczakiem i słodkimi ziemniakami

Pierogi z kurczakiem i słodkimi ziemniakami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pierogów z kurczakiem i słodkimi ziemniakami. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 30g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.53 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sól koszerna, pieprz i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierogi Ze Słodkimi Ziemniakami, Zupa Miso Z Kluskami Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Zupa Miso Z Kluskami Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś kurczaka, następne 7 składników i wodę do zagotowania w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Usuń kurczaka, rezerwując bulion w holenderskim piekarniku. Kurczak chłodny 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Tymczasem gotować zarezerwowany bulion w holenderskim piekarniku na małym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Skóra, kości i strzępy kurczaka, rezerwując kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
KościKości
5
Umieścić kości w bulionie. Przykryć i schłodzić rozdrobnionego kurczaka, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KurczakRozdrobniony Kurczak
BulionBulion
6
Kontynuuj gotowanie bulionu, odkryte, na małym ogniu 1 godzinę lub do zmniejszenia o jedną trzecią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
7
Wlać bulion przez sitko z siatki drucianej do miski; wyrzucić ciała stałe. Wytrzyj holenderski piekarnik do czysta; wlej bulion z powrotem do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Odtłuszczone tłuszcze z bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
9
Dodać cienko pokrojoną cebulę i kolejne 2 składniki do bulionu; gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż marchew będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
BulionBulion
CebulaCebula
10
Dodaj rozdrobnionego kurczaka; powrót do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KurczakRozdrobniony Kurczak
11
Do zupy dodajemy kluski ze słodkich ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
ZupaZupa
12
Udekorować parmezanem i natką pietruszki; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn