Pierogi z kurczaka i szałwii
Pierogi z kurczaka i szałwii mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 26g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka rosołu z kurczaka, sól, piersi z kurczaka bez skóry i bez kości, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać do pieczenia mix można śledzić to danie główne z Red Velvet Ciasto Ciasto Koktajle Mleczne jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Rosół z mąką kukurydzianą pierogi z szałwii, Gulasz żeberka wieprzowego z szałwią pierogi kukurydziane, oraz Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś pierwsze 8 składników do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż kurczak zostanie wykonany.
Dodać mieszane warzywa i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Wymieszać razem do pieczenia wymieszać i nast. 4 składniki aż do wymieszania. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty do powoli gotującej się mieszaniny w holenderskim piekarniku. (Nie pozwól pierogi dotykać.) Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować, odsłonięte, 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec przywieraniu pierogów. Przykryć i gotować 10 więcej minut.