Pierogi z kapustą, boczkiem i cebulą

Pierogi z kapustą, boczkiem i cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pierogów z kapustą, boczkiem i cebulą. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbki czosnku, akompaniament: śmietana, koperek i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pierogi ziemniaczane z kapustą i boczkiem, Domowe pierogi z podsmażoną cebulą, oraz Pikantna kapusta Podsmażona i cebula z boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierogi Parboil w 6-do 8-quart garnku wrzącej osolonej wody, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 1 minuta mniej niż wskazuje instrukcja opakowania (pierogi nie będą całkowicie ugotowane).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Przełożyć łyżką szczelinową na durszlak, aby osuszyć. Pat dry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Rozgrzać 1 łyżka oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie podsmażyć połowę pierogów, obracając się raz, aż złoty, o 4 protokół na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przekładamy na duży talerz i utrzymujemy ciepło, luźno przykryte folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Dodać 1 łyżkę oleju do patelni i smażyć Pozostałe pierogi w ten sam sposób, przenosząc na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Boczek gotować w tej samej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i złoty, 6 do 8 protokół, następnie przenieść do ręczników papierowych do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z patelni, następnie dodać pozostałą łyżkę oleju i podsmażyć cebulę na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż złoty, o 8 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego, następnie wymieszać czosnek, kapustę, wodę i sól i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie miękka, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Przełożyć na półmisek z pierogami i posypać boczkiem i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn