Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonych pierogów Edamame. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, imbir, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pierogi Edamame, Pierogi Edamame, oraz Pierogi Edamame dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu dodaj edamame do osolonej wrzącej wody. Gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić edamame i uruchomić pod zimną wodą, aby je lekko schłodzić i dodać je do robota kuchennego. Za pomocą mikrowłókien zetrzeć imbir i dodać do robota kuchennego wraz z proszkiem wasabi, sokiem z cytryny, solą, olejem sezamowym i szalotki. Proces aż do uzyskania masywnej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Wasabi
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Microplane
3
Pracując z 1 owijką wonton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu), łyżka około 1 łyżeczki mieszaniny edamame w środku każdego owijki. Zwilż krawędzie ciasta wodą; złóż przeciwległe rogi, tworząc trójkąt, szczypanie punktów do uszczelnienia. W patelni odpornej na ciepło dodać około 2 cale oleju i ciepła. Gdy olej jest gorący dodać pierogi i smażyć na złoty kolor około 10 minut. Smażyć partiami, upewniając się, że nie dotykają oleju, więc nie przyklejają się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wyjąć łyżką lub pająkiem i umieścić na ręcznikach papierowych, aby wchłonąć olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki