W dużej misce do mieszania, połączyć kapustę, wieprzowina, sos sojowy, wino ryżowe, olej sezamowy, imbir, zielona cebula, i pieprz. Mieszaj pałeczką w jednym kierunku, aż się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Aby uformować pierogi, połóż opakowanie w dłoni i umieść na środku czubatą łyżeczkę nadzienia. Zanurz palec w misce z wodą i uruchom go wokół krawędzi, aby pomóc zrobić dobre uszczelnienie. Lekko złóż owijkę na siebie, ale nie dotykaj krawędzi razem. Zaczynając od jednego końca, użyj palców, aby zrobić małą zakładkę z boku opakowania zamkniętego do ciebie, a następnie naciśnij zakładkę na drugą stronę i mocno ściśnij. Rób plisy w dół otworu kluski w ten sposób, aż do całkowitego zamknięcia. Powtórz ten proces z pozostałym nadzieniem i owijkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Wino Ryżowe
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Na 1 Ananasa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
8 (U-12) Krewetek
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
Pałeczki
4
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Połowę pierogów wrzucić do wody i raz wymieszać, żeby się nie sklejały. Gdy woda zagotuje się ponownie, dodaj 1 szklankę zimnej wody do garnka. Następnie, gdy zagotuje się ponownie, dodaj 3 szklanki zimnej wody. Za trzecim razem, gdy woda się zagotuje, pierogi są gotowane.