Pierogi jabłkowe II
Pierogi z jabłkami II mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, zmielony cynamon, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pierogi Z Jabłkami, Pierogi Z Jabłkami, oraz Pierogi Z Jabłkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Mąkę i sól połączyć w robocie kuchennym, następnie dodać 3/4 szklanki masła i proces aż do mieszania.
Dodaj wodę 1 łyżkę na raz pulsując tylko do momentu, gdy ciasto uformuje kulkę. Owinąć ciasto w folię i schłodzić przez 30 minut lub do 1 dnia, jeśli czas na to pozwala.
Aby nadzienie: w dużej misce, śmietany razem pozostałe 1/4 szklanki masła i brązowego cukru. Wymieszać posiekane jabłka.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach około 12x18 cali.
Rozłóż nadzienie na ciasto, następnie rozwałkuj ciasto zaczynając od najdłuższego boku.
Pokrój na 2-calowe kawałki i umieść każde pierogi w naczyniu do pieczenia.
Wierzch ciasta posmarować białkiem i posypać cukrem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 40 minut, lub do momentu, gdy ciasto będzie brązowe.