Piernikowy Koktajl

Piernikowy Koktajl
Piernikowy koktajl może być tylko napojem, którego szukasz. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 432 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, imbir, instant espresso w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Piernikowy Koktajl Ciasteczkowy, Ciasto Piernikowe Z Kremowym Lukrem Piernikowym, oraz Pierniki M&M ciastka z piernikiem M & M maślane.

Instrukcje

1
W przypadku syropu: w małym rondlu na średnim ogniu połączyć wodę, cukier, imbir, cynamon i goździki. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw syrop do ostygnięcia, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Usunąć i wyrzucić imbir, cynamon i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
4
W przypadku espresso: w szklanej miarce o pojemności 8 uncji wymieszać wrzącą wodę, proszek espresso i Likier, jeśli jest używany, aż proszek się rozpuści. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
(z Kartonu)(z Kartonu)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Połącz 1 szklankę syropu z mieszaniną espresso/Likier orzechowy w dużym shaker martini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
6
Dodać Kaluha i wstrząsnąć do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
7
Wlać szklanki wypełnione lodem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćŚredni
Gotowe W29 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn