Piernikowe Wycinanki

Piernikowe Wycinanki
Piernikowe wycinanki to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, sodę oczyszczoną, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Piernikowe Wycinanki, Piernikowe Wycinanki, oraz Piernikowe Wycinanki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, imbir, goździki, sól i sodę wymieszać w średniej misce. Ubić brązowy cukier, melasę, roztopione masło i żółtka w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż gładka, o 1 minutę. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; dodaj mieszaninę mąki i ubijaj, stopniowo zwiększając prędkość do średnio wysokiej, aż ciasto się połączy, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żółtko Jajażółtko Jaja
CynamonCynamon
MelasaMelasa
MasłoMasło
GoździkiGoździki
ImbirImbir
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozwałkuj ciasto między 2 kawałkami pergaminu pokrytego sprayem do gotowania, aż do grubości 1/8 cala. Zamrozić do jędrności, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
3
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Wyciąć ciasteczka za pomocą 2-calowych noży; ułóż 1 1/2 cala od siebie na blasze do pieczenia. Zbierz resztki i schłodzić do jędrności, a następnie ponownie raz wyciąć więcej ciastek. Przechowywać w lodówce wycięcia do firmy, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec ciasteczka, przełączanie patelnie w połowie, aż złoty, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić 2 minuty na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Zrobić lukier: ubić cukier cukierniczy, proszek bezowy i 3 do 4 łyżek wody w misce z mikserem na dużej prędkości, aż będzie gładka i gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Przenieś do zamykanej torby i wycinaj mały róg. Rura na ciasteczka i posypać nonpareils.
Składniki, których będziesz potrzebować
NonpareilsNonpareils
Pliki CookiePliki Cookie
9
Niech ustawić 30 minut.
10
Zdjęcia Andrew Purcell
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn