Piernikowe Wegańskie Ciasto Z Dyni

Piernikowe Wegańskie Ciasto Z Dyni
Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 10. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz brązową mąkę ryżową, substytut jajka, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Gingerbread Pumpkin Vegan Overnight Oat Parfait, Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i lekko spryskaj ciasto 9" plate.To przygotować skórkę, wymieszać przetworzone ciasteczka z mąką z tapioki i mąką z brązowego ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa BrązowaMąka Ryżowa Brązowa
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Masło pokroić widelcem do wymieszania. Naciśnij mieszaninę do 9 " pie Płyta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Umieść talerz ciasto na blasze i piec przez 6 minut, aby ustawić skorupę.Zresetuj piekarnik do 218°.To przygotować nadzienie, połączyć tapioka, cukier, sól, cynamon, goździki i ziele angielskie w małej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
TapiokaTapioka
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dynię wymieszać z mlekiem i jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
(Keebler)(Keebler)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
5
Dodać mieszaninę cukru do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Wlać do skórki z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
7
Piec przez 15 minut.Obniżyć temperaturę do 350 ° F, piec przez kolejne 50-55 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Podawać lub przechowywać w lodówce. Smacznego!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn