Piernikowe Wegańskie Ciasto Z Dyni
Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 10. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz brązową mąkę ryżową, substytut jajka, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Gingerbread Pumpkin Vegan Overnight Oat Parfait, Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i lekko spryskaj ciasto 9" plate.To przygotować skórkę, wymieszać przetworzone ciasteczka z mąką z tapioki i mąką z brązowego ryżu.
Masło pokroić widelcem do wymieszania. Naciśnij mieszaninę do 9 " pie Płyta.
Umieść talerz ciasto na blasze i piec przez 6 minut, aby ustawić skorupę.Zresetuj piekarnik do 218°.To przygotować nadzienie, połączyć tapioka, cukier, sól, cynamon, goździki i ziele angielskie w małej misce. Odstawić.
Dynię wymieszać z mlekiem i jajkami.
Dodać mieszaninę cukru do wymieszania.
Piec przez 15 minut.Obniżyć temperaturę do 350 ° F, piec przez kolejne 50-55 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.Całkowicie fajne.
Podawać lub przechowywać w lodówce. Smacznego!