Piernikowe placki z miodem-krem Mascarpone

Piernikowe placki z miodem-krem Mascarpone
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 449 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9 i kosztuje 74 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka miodu, mielonego imbiru, sera mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto melasowo-piernikowe z kremem Mascarpone, Ciasto melasowo-piernikowe z kremem Mascarpone, oraz Placki piernikowe z lukrem cytrynowo-serowym.

Instrukcje

1
Ubić ser mascarpone, miód i sok z cytryny w małej misce, aby zmiksować. Przykryć; schłodzić, aż będzie gotowy do podania. (Można zrobić 1 dzień wcześniej; przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 8-calowa kwadratowa metalowa patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ubijać pierwsze 6 składników w średniej misce dobrze wymieszać; ubijać w krystalizowanym imbirze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubić olej, melasę i brązowy cukier w dużej misce do wymieszania; ubić w jajku i skórce z cytryny. Stopniowo ubijaj suche składniki, a następnie wrzącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MelasaMelasa
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec ciasto, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 30 minut. Fajne ciasto 15 minut. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Całkowicie schłodzić; przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ciasto pokroić w kwadraty; przesiej cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z polewą.
8
* Włoski ser śmietankowy dostępny na rynkach włoskich i w wielu supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Magazyn