Piernikowe Konfitury Figowe

Piernikowe Konfitury Figowe
Piernikowane konfitury figowe to bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 61 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i weź wodę, figi calimyrna, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Spróbuj Domowe Fig Newtons, Pieczone Figi Crostini, oraz Palo Migdałowe Figi Quickbread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w dużym rondlu. Zagotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż figi są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać ze skrystalizowanym imbirem i skórką. Gotować, odkryte, na średnim ogniu 30 minut lub aż mieszanina jest syropy, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
WołowinaWołowina
3
Wyjąć mieszaninę z ognia i ostudzić 10 minut. Wyrzucić świeże kawałki imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbirświeży Imbir
4
Umieścić mieszaninę w robocie kuchennym i proces do gładkiej. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Uwaga: Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn