Piernikowe ciasteczka z lukrem cytrynowym
Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Lukier piernikowy do ciastek, Babeczki piernikowe z cytrynowym serkiem śmietankowym, oraz Placki piernikowe z lukrem cytrynowo-śmietankowym podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i brązowy cukier, aż będzie lekki i puszysty. Ubić w jajkach i melasie.
Połącz mąkę, imbir, sodę oczyszczoną, kardamon, cynamon, ziele angielskie, skórkę z cytryny i sól; stopniowo dodawaj do śmietany i dobrze wymieszaj.
Kształt w 1-in. piłki; miejsce 2 w. od siebie na niepasanych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub aż blaty się popękają. Schłodzić przez 2 minuty przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
W małej misce ubić serek śmietankowy na puszysty.
Dodać cukier cukierniczy, sok z cytryny, obrać i wanilię; ubić na gładką masę. Ciasteczka mrozowe. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.