Piernikowe Biszkopty
Piernikowe biszkopty wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 9 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 95. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jeśli masz proszek do pieczenia, zmielony cynamon, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Piernikowe Biszkopty, Piernikowe Biszkopty, oraz Piernikowe Biszkopty.
Instrukcje
W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić masło i cukier, aż będzie gładka. Beat w melasę, imbir, i jajka, aż dobrze wymieszane, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, gałkę muszkatołową, ziele angielskie i goździki. Wymieszać lub ubić do mieszaniny masła, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj migdały.
Łyżka 1 szklanka ciasta w dollops dół długości masłem lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowy blachy do pieczenia, 1 cal od krawędzi. Łyżka kolejny 1 szklanka ciasta w dół długości drugiej stronie arkusza. Mąką palce, wkleić każdy pasek ciasta do płaskiego 13-calowy Bochenek, około 1/2 cala grubości i 2 cale szerokości. Powtórz z pozostałym ciastem (ciasto może stać podczas pieczenia pierwszych bochenków).
Pieczemy bochenki w piekarniku 350 na złoty kolor, 15 do 20 minut; jeśli piecze się więcej niż jedną patelnię na raz, Zmień pozycje patelni w połowie pieczenia.
Ostrym nożem pokrój bochenki w poprzek na plasterki o grubości 1/2 cala. Oddzielić plastry lekko i zakończyć każdy na wyciętej stronie.
Wróć do piekarnika i piec, aż ciasteczka będą nieco ciemniejsze i jędrne i suche w dotyku, 15 do 20 minut dłużej. Delikatnie wsuń biszkopty na stojaki, aby całkowicie ostygły.