Piernikowe Batoniki Nanaimo

Piernikowe Batoniki Nanaimo
Piernikowe batoniki Nanaimo mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać kokosa, masło, budyń ptaków w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bary Nanaimo, Bary Nanaimo, oraz Bary Nanaimo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować dolną warstwę: roztopić masło w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj pokruszone ciasteczka, kokos, i pekan. Mieszać aż do połączenia. Naciśnij mocno do dobrze nasmarowanej i wyłożonej pergaminem 8-x 8 - calowej patelni; Postaraj się, aby mieszanina była jak najbardziej płaska na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Ostudzić na około 30 minut.
4
Przygotować środkową warstwę: w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, masło, śmietanę, puder budyniowy i cukier cukierniczy zmiksować, aż będą bardzo lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Puder BudyniowyPuder Budyniowy
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
5
Rozłóż dolną warstwę, dbając o to, aby rozprowadzić ją tak płasko i równomiernie, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
6
Umieść patelnię w lodówce podczas przygotowywania polewy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Przygotować górną warstwę: w średnim rondlu lub podwójnym kotle rozpuścić białą czekoladę na małym ogniu, aż będzie wylewana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
8
Zdjąć z ognia.
9
Wlej ją na drugą (środkową) warstwę i delikatnie rozprowadź szpatułką, aby zapewnić równomierne pokrycie (ale pracuj ostrożnie, ponieważ ciepła czekolada zacznie szybko się osadzać, gdy uderzy w schłodzoną warstwę poniżej, a jeśli będziesz zbyt silny, rozerwiesz delikatną warstwę kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Natychmiast po dodaniu polewy z białej czekolady udekoruj dodatkowymi pokruszonymi ciasteczkami. Ocena bary, aby krojenie je łatwiej raz zestawy czekolady. Schłodzić przez 30 minut lub aż polewa jest ustawiona przed cięciem na paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn