Piernikowa Marynowana Marchewka

Piernikowa Marynowana Marchewka
Piernikowa marynowana marchewka to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 3 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mniejsze marchewki, zapałki imbiru, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Marchew Piernikowa, Orzechowa Marchewka Piernikowa, oraz Tilapian z piernikiem i marchewką.

Instrukcje

1
Obrać marchewkę i pokroić w pałeczki o długości około 4 cali na 1/2 cala grubości. Wrzucić z imbirem i zapakować do czystych, sterylizowanych słoików.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
ImbirImbir
2
Połącz 1 szklankę wody z octem, cukrem turbinado i solą w rondlu i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
OcetOcet
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać mieszaninę na marchewki, pozostawiając około 1/2 cala przestrzeni na górze każdego słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
4
W tym momencie ogórki są dość dużo zrobione, ale będą w najlepszym dzień lub dwa później. Okres trwałości, bez przetwarzania na gorąco konserw, wynosi około 10 dni. Przy prawidłowym konserwowaniu jest to od 6 do 8 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
5
© 2011 Clarkson PotterHUGH ACHESON jest szefem kuchni / partnerem Athens, Georgia, restaurants Five and Ten (Best Atlanta restaurant by the Atlanta Journal-Constitution) i The National; the shop Gosford Wine; i jego Atlanta restaurant, Empire State South. Jest pięciokrotnie nominowany do Nagrody Jamesa Bearda w kategorii "Best Chef Southeast" i został uznany za "najlepszego nowego szefa kuchni" przez Food & Wine. Mieszka w Atenach z żoną i dwiema córkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Magazyn