Pieprzowy Chleb Czosnkowy
Pieprzowy chleb czosnkowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz okrągły bochenek chleba na zakwasie, parmezan, beztłuszczowy majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pieprzowy czosnek Confit z Prosciutto, Peppered Pork Pitas with Garlic Spread, oraz Pieprzowy Chleb Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chleb kroimy pionowo na 10 kromek, kroimy na dno bochenka, ale nie przez dno. Pokrój 6 najdłuższych plastrów na pół, w sumie 16 plastrów.
Po jednej stronie każdego kromki chleba równomiernie rozprowadzić majonezem; posypać serem, pieprzem i czosnkiem w proszku. Zawiń Bochenek w folię aluminiową, krawędzie uszczelniające.
Piec w 350 przez 15 minut lub aż ciepłe i tosty.