Pieprzona Polędwica Wołowa Crostini Z Karmelizowaną Cebulą
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Pieprzowa polędwica wołowa Crostini z karmelizowaną cebulą może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka bagietki, ząbek czosnku, wycinany na środku kawałek polędwicy wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Steki Pieprzone Z Karmelizowaną Cebulą, Polędwica Wołowa Z Pieprzem, oraz Polędwica Wołowa Z Pieprzem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować jest Brancaia Chianti Classico Riserva. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
Ta Chianti Classico Riserva pokazuje tropikalne i czarne aromaty owoców, z nutami orzechów i migdałów na podniebieniu. Wykonane z najlepszych winogron Sangiovese z dwóch naszych winnic estate, Brancaia Estate i Poppi Vineyard, to wino ma gęsty, rubinowo-czerwony kolor i długie, aromatyczne wykończenie.Mieszanka: 80% Sangiovese, 20% Merlot