Pieprzny Makaron
Pieprzny makaron zajmuje około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 15g tłuszczu i w sumie 564 kalorii. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, Gruboziarnisty pieprz, manchego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 60%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka Z Makaronem Z Kurczakiem Pieprzowym, Pieprzny Makaron Wieprzowy Cajun, oraz Pieprzny makaron z Rukolanem i kiełbasą.
Instrukcje
Na dużej, prostej patelni do smażenia na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek, pieprz i szczyptę soli.
Podgrzej i opiekaj paprykę, aż olej będzie pachnący zapachem pieprzu, 3 do 5 minut.
W międzyczasie w dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą gotuj makaron do al dente, 2 do 3 minut.
Odcedź w durszlaku i pozwól wilgoci odparować z makaronu przez kilka minut.
Dodaj makaron na patelnię z oliwą z oliwek, podnieś ogień do średniej wysokości i ciągle wrzucaj makaron szczypcami, aby pokryć oliwą z oliwek i pieprzem.
Zdejmij z ognia, dodaj skórkę z cytryny i ser, Wrzuć, a następnie przełóż do miski i podawaj.