Pieprzny Chrzan Puree Ziemniaczane
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Pieprzny chrzan puree ziemniaczane może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mleko, masło, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Puree Chrzanowe, Puree Chrzanowe, oraz Puree Chrzanowe.
Instrukcje
Ziemniaki i sól koszerną umieścić w dużym ciężkim rondlu i obficie przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i dusić, częściowo przykryte, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Dobrze odcedzić i wrócić do rondla.
W międzyczasie mleko i masło rozgrzać w małym rondlu, aż masło się rozpuści, a mleko będzie gorące, ale nie wrzenia.
Do ziemniaków dodać mieszankę mleczną wraz z chrzanem i pieprzem i zacierać masą ziemniaczaną lub widelcem (do pożądanej konsystencji). Doprawić solą i podawać na ciepło.
* Puree ziemniaczane można zrobić 2 dni wcześniej (bez chrzanu). Gotowe do podania ziemniaki podgrzej w ciężkim rondlu na małym ogniu, mieszając z chrzanem i, w razie potrzeby, wystarczającą ilością mleka dla pożądanej konsystencji.