Pieprz i miód-Prażone korzenie
Pepper & honey-roots to dodatek, który służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 188 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, pasternak, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 61 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Prażone Korzenie, oraz Prażone korzenie.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 220C / wentylator 200C / Gaz
Rozgrzać olej w palenisku na górze pieca, następnie wrzucić warzywa i smażyć przez 5-8 minut, aż zaczną brązowieć.
Umieść tacę w piekarniku na 40-50 minut, potrząsając patelnią od czasu do czasu, aż będzie złoty i miękki.
Wymieszaj miód, pieprz i posypkę solą do warzyw, a następnie wróć do piekarnika na 5 minut, aby ogrzać miód.