Pieprz cytrynowy czosnek Tilapia z kremowym szpinakiem Pappardelle
Pieprz cytrynowy czosnek Tilapia z kremowym szpinakiem Pappardelle może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 744 kalorie, 26g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Jeśli masz parmezan, sól i pieprz, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Spróbuj Tilapia cytrynowo-czosnkowa ze szpinakiem, Pappardelle z jarmużem i kremowym sosem Parmezanowo-czosnkowym, oraz Kremowy Homar Cytrynowy Pappardelle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób marynatę z oliwy z oliwek, tłoczonego czosnku, pieprzu cytrynowego i włoskiej przyprawy.
Rozłóż to na filety rybne i doprawić solą i dodatkowym pieprzem, jeśli chcesz.
Włożyć filety rybne do dużego naczynia do pieczenia i piec w piekarniku w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkowana widelcem.
Podczas gotowania ryby, przygotować śmietany szpinak (kiedyś mrożone) w garnku.
W razie potrzeby dodaj sól i pieprz.
Upiecz orzeszki piniowe na patelni.
Ugotuj pappardelle. Moja marka potrzebowała tylko 2 minut na gotowanie, więc czekałem, aż tilapia zostanie zakończona.
Odcedzić pappardelle i wymieszać ze śmietaną szpinak.
Podawać pappardelle obok filetów tilapia z pomidorkami koktajlowymi i prażonymi orzeszkami piniowymi.
Dodać parmezan według uznania.