Pieczywo Nadziewane Śródziemnomorskie
Śródziemnomorskie Nadziewane pieczywo może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto chlebowe, pieczoną paprykę, pasztet z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Śródziemnomorskie Nadziewane Pomidory, Kurczak Nadziewany Śródziemnomorski, oraz Śródziemnomorska Faszerowana Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić ciasto w lodówce 12 godzin.
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy i pastę oliwną, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić.
Pracując z 1 porcją ciasta na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło), zwiń każdą porcję w prostokąt o wymiarach 12 x 5 cali na mące.
Rozłóż połowę mieszanki twarogu na środku każdego prostokąta, pozostawiając 1/2-calowy margines wokół krawędzi. Ułóż kawałki pieprzu na mieszance serowej i top ze szpinakiem.
Zwinąć każdy prostokąt szczelnie, zaczynając od długiej krawędzi, mocno naciskając, aby wyeliminować kieszenie powietrzne, i szczypta szew i końce do uszczelnienia.
Umieść bochenki, szew boki w dół, na dużej blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania. Przykryć i odstawić na 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Wciśnij dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.)
Pieczywo posmarować białkiem jajka.
Piec chleb w 375 przez 35 minut lub aż bochenki są rumiane na dole i dźwięk puste po naciśnięciu.
Wyjąć bochenki z patelni i schłodzić chleb przez 5 minut na stojaku z drutu.