Pieczywo Czosnkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chleba czosnkowego. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, pietruszkę z płaskim liściem, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), chleb czosnkowy, jak zrobić chleb czosnkowy od podstaw, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Czosnek zmielić i rozgnieść na pastę z zaokrągloną 1/4 łyżeczki soli za pomocą ciężkiego noża.
Wymieszaj masło, olej i pastę czosnkową w misce, aż dobrze się połączą; wymieszaj pietruszkę.
Pół bochenka podziel poziomo i podziel mieszankę masła między połówki, równomiernie rozprowadzając.
Podziel ser na połówki i rozprowadź go równą warstwą.
Przełóż połówki, ser do góry, na dużą blachę do pieczenia. Chleb przykryć dużym kawałkiem folii, lekko przykryć na wierzchu i schować pod chlebem.
Zdjąć folię i włączyć piekarnik do pieczenia. Pieczywo pieczone na złoty kolor, 1-3 minuty.