Pieczony Łosoś Z Pasternakiem I Imbirem

Pieczony Łosoś Z Pasternakiem I Imbirem
Pieczony łosoś z pasternakiem i imbirem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 40 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soku pomarańczowego, olej z krokosza barwierskiego, filety z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozmaryn-potarta strona łososia z prażonymi ziemniakami, pasternakiem, Rozmaryn-potarta strona łososia z prażonymi ziemniakami, pasternakiem i grzybami, oraz Imbir Pieczony Łosoś dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść pasternak na obramowanej blasze do pieczenia i wymieszaj z 2 łyżkami oleju z krokosza barwierskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza BarwierskiegoOlej Z Krokosza Barwierskiego
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Rozłóż w jednej warstwie na patelni i piecz, aż zacznie brązowieć na brzegach, około 15 minut. Tymczasem połączyć imbir, rozmaryn, tamari, sok pomarańczowy, i pozostały olej z krokosza barwierskiego w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza BarwierskiegoOlej Z Krokosza Barwierskiego
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TamariTamari
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćTwardy
Gotowe W34 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia10
Magazyn