Pieczony Sos Z Żółtego Pieprzu
Pieczony sos z żółtego pieprzu to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 SOS. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 30 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kurkumę, wodę, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kotlety schabowe pieczone na patelni z sosem z pieprzu żółtego, Anticuchos z pieczonym sosem z żółtego pieprzu (peruwiańskie kebaby wołowe), oraz Zupa Z Pieczonej Żółtej Papryki.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż, odrzucając nasiona i membrany.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w papierowej torbie; złożyć, aby szczelnie zamknąć.
Odstawić na 10 minut. Obrać i grubo posiekać.
Paprykę i pozostałe składniki umieścić w blenderze i proces, aż będzie gładka.