Pieczony Sos Z Indyka
Pieczony sos z indyka może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 26g białka, oraz 36 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, mąkę, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczony Indyk Na Sucho Z Sosem, Indyk pieczony ziołami z sosem, oraz Indyk pieczony ziołami z sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj skrzydełko, cebulę, marchew, seler, czosnek i zioła i gotuj przez 5 minut.
Wstawić do piekarnika i piec przez 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i umieścić na średnim ogniu.
Zdjąć skrzydło i odstawić na bok.
Dodać mąkę i niech gotować przez około 1 minutę.
Dodaj Czas i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o około 1/4, o 15 protokół. Odcedzić sos i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.