Pieczony plamiak (lub przegrzebki / dorsz)

Pieczony plamiak (lub przegrzebki / dorsz)
Pieczony plamiak (lub przegrzebki/dorsz) jest pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 69g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 677 kalorii. Na 7,56 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako drogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bułkę tartą, pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Plamiak Pieczony, Plamiak Pieczony, oraz Pieczony plamiak z Uglimolem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425.Filety rybne umyć i osuszyć, a następnie doprawić solą.W międzyczasie wymieszaj bułkę tartą, roztopione masło, sok z cytryny, sól, pieprz i czosnek w proszku.Będziesz musiał spryskać trochę sprayu do gotowania na bułce tartej, aby upewnić się, że są wystarczająco wilgotne. Bułka tarta powinna formować się w wilgotne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Filety RybneFilety Rybne
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść rybę w płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Wlać białe wino wokół ryby, upewniając się, że faktycznie nie pokrywa ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Wymieszać bułkę tartą równomiernie na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Umieść rybę (na plamiaka lub dorsza) w piekarniku na około 10-12 minut, aż będzie prawie gotowe.Następnie może chcesz smażyć ryby na minutę lub dwie, aby chrupiące się polewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
PlamiakPlamiak
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia61
Magazyn