Pieczony Parmezan Tilapia

Pieczony Parmezan Tilapia
Pieczony parmezan Tilapian jest pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 232g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1878 kalorii. Na 19,17 zł / porcja, ten przepis okładki 73% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z cytryny, tymianek, czosnek w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Pieczony Parmezan Tilapia, Pieczony Parmezan Tilapia, oraz Pieczony Parmezan Tilapia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Patelnia do pieczenia natryskowego z nieprzywierającym sprayem do gotowania.Rozgrzej piekarnik do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić jajka w płytkim naczyniu. Wymieszać z majonezem i sokiem z cytryny. Mieszać do well-combined.In oddzielne płytkie danie, wymieszać razem bułkę tartą, parmezan, i zioła / przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Bułka TartaBułka Tarta
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PrzyprawyPrzyprawy
ZiołaZioła
JajkoJajko
MajonezMajonez
3
Dobrze wymieszać.Każdy filet zanurzyć w mieszaninie jajko / majonez / sok z cytryny (płaszcz z obu stron).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
4
Niech nadmiar kapać off, a następnie zanurzyć w mieszaninie panierki/ser do pokrycia obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
SerSer
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Zalane filety umieścić w przygotowanej patelni (- ach) do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec, Odkryte w 400 przez 20-30 minut lub aż ryba będzie biała i łuszcząca się wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia95
Magazyn