Pieczony Nadziewany Zimowy Squash
Need a dairy free side dish? Pieczony nadziewany zimowy Squash może być świetnym przepisem do wypróbowania. Przepis ten służy 6. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 21% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Będzie hitem w Twoim Zima wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 62 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dynię żołędziową, oliwę z oliwek, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 84%, to danie jest wybitne. Podobne przepisy obejmują Pieczony Nadziewany Zimowy Squash, Firma nadchodzi nadziewany zimowy Squash, oraz Zimowy Squash nadziewany komosą ryżową, jarmużem i orzechami pekan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połówki squasha pokroić w dół w patelniach do pieczenia. Napełnij patelnie około 1/2 cala wody.
Piecz squash 40 minut w nagrzanym piekarniku lub do miękkości.
Podczas gdy squash piecze, podgrzewaj olej na patelni na średnim ogniu.
Umieścić cebulę i seler na patelni i gotować do miękkości. Wymieszać kiełbasę i tymianek. Gotować i mieszać, aż równomiernie brązowy.
Usuń Kabaczek z piekarnika i ostrożnie zeskrobaj miazgę ze skórki. Odłóż skórki na bok.
Miąższ włożyć do miski i rozgnieść maserem do ziemniaków.
Wymieszać z gotowaną mieszanką kiełbas, jajkiem, bułką tartą, rodzynkami i orzechami pekan. Miarka do zarezerwowanych skórek. Zestaw nadziewane squash w naczyniach do pieczenia.
Piec 25 minut w piekarniku 350 stopni F (175 stopni C), aż się rozgrzeje.