Pieczony Kurczak Tandoori
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego kurczaka Tandoori. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz karton jogurt, kolendrę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczony Kurczak Tandoori, Kurczak Tandoori, oraz Kurczak Tandoori.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników w misce. Wymieszać z kurczakiem; przykryć i marynować w lodówce 30 minut.
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę. Nawlecz kurczaka równomiernie na 4 (8-calowe) szaszłyki.
Umieścić kurczaka na stojaku brojlerów pan pokryte sprayem do gotowania. Broil 6 minut; szaszłyki kolei, i broil 6 minut lub do czasu zakończenia.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!