Pieczony koper włoski z koperkiem i cytryną

Pieczony koper włoski z koperkiem i cytryną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prażonego kopru włoskiego z koperkiem i cytryną. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, sól koszerna, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa jęczmienna z zieleniną, koprem, cytryną i koperkiem, Pieczony łosoś z cytryną i koperkiem, oraz Pieczony Pstrąg Z Koperkiem I Cytryną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przeciąć każdą żarówkę na pół wzdłuż.
3
Usuń większość rdzenia za pomocą ostrego noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Przetnij każdą żarówkę na pół wzdłuż na ćwiartki.
5
Połącz koper włoski, 1 łyżka oleju, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki koperku i pieprz w małej patelni do pieczenia; wrzucić dobrze do herbu. Przykryć i piec w 375 przez 20 minut lub do prawie miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
KoperKoper
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Odkryć koper włoski; piec dodatkowe 20 minut lub do lekko rumiane i przetargu, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Umieścić koper włoski w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki koperku i sok; wrzucić delikatnie do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
KoperKoper
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn