Pieczony koper włoski z koperkiem i cytryną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prażonego kopru włoskiego z koperkiem i cytryną. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, sól koszerna, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa jęczmienna z zieleniną, koprem, cytryną i koperkiem, Pieczony łosoś z cytryną i koperkiem, oraz Pieczony Pstrąg Z Koperkiem I Cytryną.
Instrukcje
Przeciąć każdą żarówkę na pół wzdłuż.
Usuń większość rdzenia za pomocą ostrego noża.
Przetnij każdą żarówkę na pół wzdłuż na ćwiartki.
Połącz koper włoski, 1 łyżka oleju, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki koperku i pieprz w małej patelni do pieczenia; wrzucić dobrze do herbu. Przykryć i piec w 375 przez 20 minut lub do prawie miękkości.
Odkryć koper włoski; piec dodatkowe 20 minut lub do lekko rumiane i przetargu, obracając od czasu do czasu.
Umieścić koper włoski w dużej misce.
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki koperku i sok; wrzucić delikatnie do połączenia.