Pieczony kompot z pigwy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $5.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Mieszanka mocno brązowego cukru, pigwy, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kompot Z Pigwy, Kompot Z Pigwy, oraz Wieprzowina z pikantnym kompot pigwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić pigwy w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2
Połącz brązowy cukier i 5 kolejnych składników; zalej pigwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
3
Piec, przykryty, w 375, mieszając co 15 minut, przez 45 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Usuń laski cynamonu i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych