Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj pieczony kompot z zimowych owoców. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.44 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz vanillan lody, jabłecznik, Golden przepyszne jabłko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj 10-minutowy zimowy kompot owocowy, Compot de Frutas (zimowy kompot owocowy), oraz Zimowy Kompot Owocowy - Bez Dodatku Cukru dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Łyżka musu jabłkowego na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych; rozprowadzić do grubości 1/2 cala. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus Jabłkowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Zeskrobać do miski za pomocą gumowej szpatułki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połącz żurawinę, wino, cydr, cukier i skórkę w małym rondlu; doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Cydr
Cukier
Wołowina
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z sosem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus Jabłkowy
6
Połącz jabłko i gruszki w 11-x 7-calowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Wlać mieszankę żurawinową na mieszankę jabłkową. Przykryć i piec w 400 przez 25 minut. Odkryć i piec dodatkowe 10 minut lub aż owoce będą miękkie, fastrygowanie od czasu do czasu z płynem z naczynia.