Pieczony kalafior z szałwią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać palonego kalafiora z szałwią spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz sól, skórkę cytryny, liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony Kalafior Z Czosnkiem I Fioletową Szałwią, Risotto Z Palonym Kalafiorem, Szałwią I Migdałami, oraz Risotto z palonym kalafiorem, szałwią i migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą blachę do pieczenia w piekarniku.
Podczas gdy patelnia się nagrzewa, umieść kalafior w dużej misce.
Kalafior skropić olejem; wrzucić aż będzie pokryty.
Posypać pieprzem i solą; dobrze wymieszać.
Kalafior rozprowadzić w jednej warstwie na gorącej patelni.
Piec w 500 przez 12 minut lub aż rumiane i miękkie.
Przełożyć kalafior do miski.
Dodaj szałwii i skórki cytryny; wrzucić dobrze.