Pieczony indyk z Niebieskim chlebem kukurydzianym-farsz krewetkowy

Pieczony indyk z Niebieskim chlebem kukurydzianym-farsz krewetkowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczonego Dzikiego indyka z Niebieskim Cornbread - krewetki farszu spróbować. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 645 kalorii, 69g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, Bourbon whiskey, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Klon-boczek glazurowany Indyk z dzikim ryżem i farszem z chleba kukurydzianego &, Fig-glazurowany pieczony indyk z farszem z chleba kukurydzianego, oraz Fig-glazurowany pieczony indyk z farszem z chleba kukurydzianego.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby farsz, rozgrzać olej roślinny na patelni i smażyć krewetki na średnim ogniu, aż gotowane przez, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
FarszFarsz
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Ostudzić, pokroić w kostkę i odstawić na bok.
4
Na dużej patelni, roztopić masło i podsmażyć cebulę, seler, marchew, serranos, czosnek i chayote na dużym ogniu przez 2 do 3 protokół. Schłodzić warzywa z bourbonem i kontynuować gotowanie na dużym ogniu przez 1 minutę lub aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
ChayoteChayote
MasłoMasło
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Usuń patelnię z ognia i dodać tymianek, szałwia, kolendra, krewetki, i pokruszone niebieskie paluszki kukurydziane. Zwilżyć bulionem i doprawić solą. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
KrewetkiKrewetki
StadoStado
TymianekTymianek
KukurydzaKukurydza
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Indyka dobrze umyć i doprawić solą i pieprzem. Wypchaj indyka i kratownicę igłą i sznurkiem. Natrzeć indyka obficie zmiękczonym masłem i doprawić Na Zewnątrz indyka większą ilością soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
7
Umieścić indyka na stojaku w patelni do pieczenia, przykryć szczelnie folią i piec w piekarniku przez 2 1/2 do 3 1/2 godziny. Dobrze podlewać masłem okresowo
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjmij folię w ostatniej godzinie gotowania, aby indyk się zarumienił. Po zakończeniu przełożyć indyka na talerz i odstawić na 10 do 15 minut przed wyrzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Wyjąć Sznurek i podawać indyka z farszem i sosem z podrobów.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
10
Przedruk za zgodą The New Texas Cuisine autorstwa Stephana Pylesa. © 1993 Doubleday
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia41
Magazyn