Pieczony indyk z farszem Kiełbasowo-Małżowym i sosem oliwkowym

Pieczony indyk z farszem Kiełbasowo-Małżowym i sosem oliwkowym
Pieczony indyk z farszem z kiełbasą i sosem z oliwek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 14 i kosztuje $2.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tymianku, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony Indyk Z Farszem Szałwiowym I Sosem, Pieczony indyk z farszem szałwiowym i sosem, oraz Pieczony indyk z pekanem, kiełbasą i kasztanowym farszem i pieczoną szalotką.

Instrukcje

1
Umieść kostki chleba na blasze do pieczenia; piec w 325 przez 15 do 18 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Przełożyć chleb do dużej miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Usunąć osłonki z kiełbasy; wyrzucić. Gotować kiełbasę na dużej patelni, mieszając, aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Usuń kiełbasę, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podsmażyć 2 filiżanki cebuli i dalej 4 składniki w kapiele na średnim ogniu 8 minut lub do miękkości; wymieszać kiełbasę, musztarda, i dalej 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodaj do kostek chleba, mieszając do wymieszania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
7
Połówki piersi indyka umieścić płasko na folii z tworzywa sztucznego o dużej wytrzymałości, od strony skóry w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
8
Usuń ścięgna i przyciąć tłuszcz. Od środka każdej piersi kroimy poziomo przez najgrubszą część każdej strony prawie do zewnętrznej krawędzi; odwracamy filety. Funt piersi spłaszczyć i stworzyć nawet grubość.
9
Posypać każdą pierś równomiernie 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
10
Łyżka połowę mieszanki farszu na każdej piersi, rozprzestrzeniania się w ciągu 1 cal krawędzi. Złóż boki piersi nad wypełnieniem; roll up nad wypełnieniem. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
11
Rolki powinny mieć od 10 do 12 cali długości.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
12
Zwiąż rolki bezpiecznie w kilku miejscach za pomocą ciężkiego Sznurka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
13
Umieść grubo posiekaną cebulę, marchew i seler na dużej patelni; nestle quahogs do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
14
Umieść roladki z indyka, szew z boku w dół, nad warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
15
Piec w temperaturze 425 przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do 350 i piec 50 dodatkowych minut lub aż termometr zarejestruje 17
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
16
Wyjąć indyka z patelni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
17
Wyjąć i wyrzucić warzywa i quahogs, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
18
Umieść patelnię na płycie kuchennej; dodaj wino i bulion z kurczaka. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 5 minut lub aż płyn zmniejszy się do 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
19
Połącz skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę wody, mieszając, aż będzie gładka; ubić mieszankę bulionu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, 1 minutę. Wymieszać z oliwkami i rozmarynem. Łyżka sosu na pokrojonym indyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo

Składniki

9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejednodniowe kostki chlebajednodniowe kostki chleba1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)Kiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)2marchew grubo posiekanamarchew grubo posiekana3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany selerposiekany seler2(mequite, hikora lub olcha)żeberka selera grubo posiekaneżeberka selera grubo posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowaniafasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowania1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemielona świeża pietruszkamielona świeża pietruszka1porcja startego parmezanuposiekany świeży rozmarynposiekany świeży rozmaryn1porcja startego parmezanumielona świeża szałwiamielona świeża szałwia3Spód: okruszki z herbatników grahamposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek3largesząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone454papryka habaneroWłoska kiełbasaWłoska kiełbasa24małże małe, shuckedmałże małe, shucked1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedojrzałe oliwkidojrzałe oliwki1cebula grubo posiekanacebula grubo posiekana4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula0warzywo (np. szpinak)rzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1warzywo (np. szpinak)rzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala0warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala2kilogramybez kości, bez skóry połówki piersi indykabez kości, bez skóry połówki piersi indyka1porcja startego parmezanu1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego8quahogs lub 1 tuzin Małży littleneckquahogs lub 1 tuzin Małży littleneck
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia30
Magazyn