Pieczony indyk z farszem Karczochowo-Kiełbasowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 246g białka, 153g tłuszczu, oraz w sumie 2750 kalorii. Na $7.5 za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, czosnek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest znakomite. Spróbuj Pieczony indyk z włoskim farszem Kiełbasowym, Farsz Karczochowo-Kiełbasowy / Dressing, oraz Farsz z karczocha, kiełbasy i parmezanu (niskowęglowodanowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać kiełbasę i gotować 3 do 5 protokół, aż rumiane i gotowane przez, rozbijając mięso, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj grzyby, cebulę, czosnek i przyprawę do drobiu i gotuj 3 minuty, aż grzyby zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Drobiu
Grzyby
Czosnek
Cebula
5
Przenieść mieszaninę do dużej miski i dodać kostki chleba, karczoch serca, ser, pietruszka, i 1 1/2 szklanki bulionu. Wrzucić do połączenia, pozwalając płyn zmiękczyć kostki chleba. Jeśli farsz wydaje się suchy, dodaj więcej bulionu, aby namoczyć kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy Serca
Kostki Chleba
Farsz
Pietruszka-nać
Ser
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Doprawić indyka solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cała Turcja
7
Na dużą patelnię ułożyć indyka i doprawić wierzch i boki tymiankiem i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Cała Turcja
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
8
Luźno wrzucić mieszankę chlebową do indyka (resztki umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
9
Umieść indyka w piekarniku i natychmiast obniżyć temperaturę piekarnika do 325 stopni F. pieczonego indyka 20 minut za funt lub do momentu, gdy termometr odczytu natychmiastowego zarejestruje 180 do 185 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
10
Piec dodatkowy farsz obok 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Odstawić indyka na 10 minut przed wyrzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
12
Podawać 1/2 rzeźbionego indyka z całym farszem. Rezerwa pozostałego indyka (około 2 do 3 szklanek rozdrobnionych) na empanadas.