Pieczony dorsz z masłem czosnkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,63 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać Dijon musztarda, pieprz, szalotka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Masło Czosnkowe Pieczony Dorsz, Pieczony indyk z masłem czosnkowym szałwiowym, oraz Polędwica Wołowa Z Czosnkowym Masłem Ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
10 pierwszych składników wymieszać w małej misce. Odstawić.
Rozgrzać olej w szerokiej, głębokiej, żaroodpornej patelni na średnim ogniu. Filety z dorsza przyprawiamy solą i pieprzem i gotujemy 4 minuty. Obrócić filety; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Łyżka 1 mieszanka łyżka masła na górze każdego fileta; patelnia przenieść do piekarnika, i piec w 450 przez 2 protokół lub aż ryba jest po prostu gotowane przez i nieprzezroczyste w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.