Pieczony Czerwony Lucjan z rozmarynem
Pieczony Czerwony Lucjan z rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 71g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 5,74 zł za porcję. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka liści kopru włoskiego, oliwa z oliwek, cytryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Czosnek i rozmaryn Grillowany Snapper, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wyłożyć ciężką dużą blachę do pieczenia folią. Olej folię i rybę z 1 łyżką oleju.
Jamę rybną posypać solą i pieprzem. Wycisnąć 1/2 cytryny wewnątrz jamy ryby. Wypełnij wnękę cebulą, koprem włoskim i gałązkami rozmarynu.
Piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez Kości, o 40 protokół.
W międzyczasie wyciśnij pozostałą cytrynę 1/2 do małej miseczki.
Ubić w liściach kopru włoskiego, rozmarynu i czosnku. Stopniowo ubijaj pozostałe 3 łyżki oleju. Doprawić sosem cytrynowym, do smaku, solą i pieprzem.
Za pomocą ostrego noża oddziel 2 filety od kręgosłupa. Za pomocą metalowej szpatułki przenieś górne filety na talerz. Wyciągnij kręgosłup rybi z filetów dennych (kręgosłup i głowa powinny łatwo się ze sobą zetrzeć) i wyrzuć. Za pomocą szpatułki przenieś Pozostałe filety na talerze.
Rybę posypać solą i pieprzem.
Polać rybę sosem cytrynowym i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.