Pieczony Chard Szwajcarski z fetą

Pieczony Chard Szwajcarski z fetą
Pieczony Chard Szwajcarski z Fetanem jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Tęczowy chard-liście i łodygi, ser feta, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczony Chard Szwajcarski z fetą, Chard Szwajcarski z porzeczkami i fetą, oraz Szwajcarska Chard I Feta Frittata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Blachę do pieczenia posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Wrzucić łodygi chard i cebulę w misce z 1 łyżką oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku i rozprowadzić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż łodygi chard zmiękną i cebula zaczyna brązowieć na rogach, o 15 protokół. Wrzucić liście chard z 2 łyżkami oliwy z oliwek, sól, i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
4
Liście posypać mieszanką łodygi, a następnie rozsypać ser feta na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
5
Wróć do piekarnika i piecz, aż łodygi będą miękkie, liście zaczną chrupać, a feta stopi się i złocisty, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn