Pieczony bakłażan i czerwona papryka polewa

Pieczony bakłażan i czerwona papryka polewa
Pieczony bakłażan i czerwona papryka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 99 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 263 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jeśli masz cebulę, sól, bakłażan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wrzuć warzywa z olejem, solą i pieprzem do miski, a następnie rozłóż w naoliwionej dużej płytkiej (1-cal-deep) patelni do pieczenia. Pieczone warzywa w środku piekarnika, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 25 do 30 minut. Ostudzić na patelni na stelażu, następnie grubo rozgnieść masą ziemniaczaną i wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PieprzPieprz
ZiemniakZiemniak
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
BazyliaBazylia
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn